Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben

webdesign

WEBDESIGN

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN?

Een WordPress website laten maken? Dit kan overal, maar voor succesvol en professioneel webdesign vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden. Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben. Potentiële klanten of opdrachtgevers krijgen via je website een eerste indruk van je bedrijf of vereniging. Die eerste indruk moet goed zijn, daarom zorg je voor een perfecte online presentatie.

Webdesign of een website laten maken is veel meer dan de technische ontwikkeling. Frog Mediaworks houdt zich bezig met zaken als huisstijl (kleuren, lettertypen), logo, widgets, plugins, dynamische webpagina’s etc. Zijn dit zaken waar je niet zoveel verstand van hebt? Geeft niet, Frog Mediaworks wel, en altijd met evenveel enthousiasme. Een website laten maken is bij ons zo geregeld.

WORDPRESS CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem voor websites. CMS staat voorContent Management System en is het programma waarmee je de inhoud van de website beheert/aanpast. Het WordPress CMS systeem is zeer gebruiksvriendelijk: iedereen kan het. Juist vanwege de laagdrempeligheid kiezen we bij Frog Mediaworks voor WordPress websites. Deze websites zijn volledig responsive en zoekmachinevriendelijk. Hiermee verbeter je de online vindbaarheid in de Google zoekresultaten.

Na het opleveren van de WordPress website ga je (indien gewenst) zelf aan de slag: voeg nieuwe blogs of pagina’s toe, pas media aan of verander widgets. Moeite met het WordPress CMS systeem? Geen probleem, we leggen je uit hoe alles werkt of geven je een steuntje in de rug.

EEN COMPLEET WEBDESIGN LATEN MAKEN

Frog Mediaworks maakt websites op basis van het huidige logo en/of de huisstijl. Zo ben en blijf je herkenbaar in beeld. Een website laten maken met teksten en afbeeldingen vraagt om een persoonlijke aanpak. Lever je eigen teksten of afbeeldingen aan, maar alleen wanneer deze ook écht van jou zijn. Een complete website laten maken zonder je zorgen te maken over de inhoud hiervan? Frog Mediaworks neemt graag het verzorgen van teksten en afbeeldingen van jou over. Desnoods brengen we je in contact met een van onze specialisten uit ons uitgebreid netwerk.

WordPress website? Frog Mediaworks staat voor je klaar

ENKELE DOOR ONS ONTWORPEN WEBSITES

Klik op een afbeelding om deze WordPress website(s) volledig te bekijken

webdesign v-klik
V-KLIC
webdesign bouwloket breda
BOUWLOKET BREDA
webdesign mb security systems
MB SECURITY SYSTEMS
Website - Majadansers
MAJADANSERS
webdesign mb security systems
MB SECURITY SYSTEMS
Website - Smeltkroes de Keen
SMELTKROES DE KEEN
webdesign by esmeralda
BY ESMERALDA
website hans ammerant
AMMERANT SCHILDERWERKEN

ENKELE DOOR ONS ONTWORPEN WEBSHOPS

Klik op een afbeelding om deze WordPress webshop(s) volledig te bekijken

webshop beveiliging en meer
BEVEILIGING EN MEER