Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben

WEBSITE LATEN MAKEN BREDA

Webdesign - icon

Website laten maken Breda?

Een website laten maken in Breda? Dit kan overal, maar voor een succesvolle en professionele website vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden.

Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben. Potentiële klanten of opdrachtgevers krijgen via je website een eerste indruk van je bedrijf of vereniging. Die eerste indruk moet goed zijn, daarom zorg je voor een perfecte online presentatie.

Webdesign Breda of een website laten maken is veel meer dan de technische ontwikkeling. Frog Mediaworks houdt zich bezig met zaken als huisstijl (kleuren, lettertypen), logo, widgets, plugins, dynamische webpagina’s etc. Zijn dit zaken waar je niet zoveel verstand van hebt? Geeft niet, Frog Mediaworks wel, en altijd met evenveel enthousiasme. Een website laten maken is bij ons zo geregeld.

WordPress CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem voor websites. CMS staat voorContent Management System en is het programma waarmee je de inhoud van de website beheert/aanpast. Het WordPress CMS systeem is zeer gebruiksvriendelijk: iedereen kan het.

Juist vanwege de laagdrempeligheid kiezen we bij Frog Mediaworks voor WordPress websites. Deze websites zijn volledig responsive en zoekmachinevriendelijk. Hiermee verbeter je de online vindbaarheid in de Google zoekresultaten.

Na het opleveren van de WordPress website ga je zelf aan de slag: voeg nieuwe blogs of pagina’s toe, pas media aan of verander widgets. Moeite met het WordPress CMS systeem? Geen probleem, we leggen je uit hoe alles werkt of geven je een steuntje in de rug.

Een complete website laten maken

Frog Mediaworks maakt websites op basis van het huidige logo en/of de huisstijl. Zo ben en blijf je herkenbaar in beeld.

Een website laten maken met teksten en afbeeldingen vraagt om een persoonlijke aanpak. Lever je eigen teksten of afbeeldingen aan, maar alleen wanneer deze ook écht van jou zijn. Een complete website laten maken zonder je zorgen te maken over de inhoud hiervan? Frog Mediaworks neemt graag het verzorgen van teksten en afbeeldingen van jou over. Desnoods brengen we je in contact met een van onze specialisten uit ons uitgebreid netwerk.

Website laten maken in Breda… Frog Mediaworks staat voor je klaar.

Website – Bouwloket

Website – Majadansers

Website – MB Security Systems

Website – Smeltkroes de Keen

Webshop – Beveiliging en Meer

Website – ByEsmeralda

Overige diensten

Grafisch Ontwerp - icon

GRAFISCH ONTWERP

Logo Ontwerp - icon

LOGO ONTWERP

Huisstijl Ontwerp - icon

HUISSTIJL ONTWERP

Contact met ons opnemen

Op zoek naar een nieuwe website, grafisch ontwerp, logo e/o huisstijl of een andere vraag? Vul het contactformulier in of ga naar onze contact pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.