Webdesign

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Webdesign | Website laten maken

Een website laten maken? Dit kan overal, maar voor een succesvolle en professionele website vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden.

Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben. Potentiële klanten of opdrachtgevers krijgen via je website een eerste indruk van je bedrijf of vereniging. Die eerste indruk moet goed zijn, daarom zorg je voor een perfecte online presentatie.

Webdesign of een website laten maken is veel meer dan de technische ontwikkeling. Frog Mediaworks houdt zich bezig met zaken als huisstijl (kleuren, lettertypen), logo, widgets, plugins, dynamische webpagina’s etc. Zijn dit zaken waar je niet zoveel verstand van hebt? Geeft niet, Frog Mediaworks wel, en altijd met evenveel enthousiasme. Een website laten maken is bij ons zo geregeld.

WordPress CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem voor websites / webdesign. CMS staat voor Content Management System en is het programma waarmee je de inhoud van de website beheert/aanpast. Het WordPress CMS systeem is zeer gebruiksvriendelijk: iedereen kan het.

Juist vanwege de laagdrempeligheid kiezen we bij Frog Mediaworks voor WordPress websites. Deze websites zijn volledig responsive en zoekmachinevriendelijk. Hiermee verbeter je de online vindbaarheid in de Google zoekresultaten.

Na het opleveren van de WordPress website ga je zelf aan de slag: voeg nieuwe blogs of pagina’s toe, pas media aan of verander widgets. Moeite met het WordPress CMS systeem? Geen probleem, we leggen je uit hoe alles werkt of geven je een steuntje in de rug.

Een complete website laten maken

Frog Mediaworks maakt websites op basis van het huidige logo en/of de huisstijl. Zo ben en blijf je herkenbaar in beeld.

Webdesign / een website laten maken met teksten en afbeeldingen vraagt om een persoonlijke aanpak. Lever je eigen teksten of afbeeldingen aan, maar alleen wanneer deze ook écht van jou zijn. Een complete website laten maken zonder je zorgen te maken over de inhoud hiervan? Frog Mediaworks neemt graag het verzorgen van teksten en afbeeldingen van jou over. Desnoods brengen we je in contact met een van onze specialisten uit ons uitgebreid netwerk.

Laten we aan de slag gaan

Hebben we je met ons duidelijk verhaal of voorbeelden kunnen overtuigen? Toch liever eerst een persoonlijke afspraak? Perfect! We gaan graag met je aan de slag om jouw wensen realiseren. Een nieuwe website, een sprekend logo of een passende huisstijl, dat klinkt toch goed?

Wij regelen jouw online zichtbaarheid, jij verwelkomt de bezoekers en klanten.

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

“Dankzij Michel heeft mijn website de uitstraling gekregen die ik voor ogen had.”

Klik op een logo om de website te bekijken

MB Security Systems, Etten-Leur

Responsive WordPress website | Logo | Huisstijl

Beveiliging en Meer, Etten-Leur

Responsive WordPress webshop | Logo | Huisstijl

Bouwloket, Breda

Responsive WordPress website

Majadansers, Etten-Leur

Responsive WordPress website

Smeltkroes de Keen, Etten-Leur

Responsive WordPress website

ByEsmeralda, Breda

Responsive WordPress website | Logo | Huisstijl