WEBDESIGN

WEBDESIGN | NIEUWE WEBSITE NODIG?

Webdesign, webdesigner in Etten-Leur? Voor een succesvolle en professionele website vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden.

Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben. Potentiële klanten of opdrachtgevers krijgen via je website een eerste indruk van je bedrijf of vereniging. Die eerste indruk moet goed zijn, daarom zorg je voor een perfecte online presentatie.

Webdesign of een website laten maken is veel meer dan de technische ontwikkeling. Frog Mediaworks houdt zich bezig met zaken als huisstijl (kleuren, lettertypen), logo, widgets, plugins, dynamische webpagina’s etc. Zijn dit zaken waar je niet zoveel verstand van hebt? Geeft niet, Frog Mediaworks wel, en altijd met evenveel enthousiasme. Een website laten maken is bij ons zo geregeld….

 

WORDPRESS WEBSITE CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem voor websites. CMS staat voor Content Management System en is het programma waarmee je de inhoud van de website beheert/aanpast. Het WordPress CMS systeem is zeer gebruiksvriendelijk: iedereen kan het.

Juist vanwege de laagdrempeligheid kiezen we bij Frog Mediaworks onder meer voor WordPress websites. Deze websites zijn volledig responsive en zoekmachinevriendelijk. Hiermee verbeter je de online vindbaarheid in de Google zoekresultaten.

Na het opleveren van de WordPress website kun je desgewenst zelf aan de slag: voeg nieuwe blogs of pagina’s toe, pas media aan of verander widgets. Moeite met het WordPress CMS systeem? Geen probleem, we leggen je uit hoe alles werkt of geven je een steuntje in de rug.

WordPress webdesign? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

EEN COMPLETE WEBSITE LATEN MAKEN

Webdesigner Frog Mediaworks uit Etten-Leur maakt websites op basis van het huidige logo en/of de huisstijl. Zo ben en blijf je herkenbaar in beeld.

Een website laten maken met teksten en afbeeldingen vraagt om een persoonlijke aanpak. Lever je eigen teksten of afbeeldingen aan, maar alleen wanneer deze ook écht van jou zijn. Een complete website laten maken zonder je zorgen te maken over de inhoud hiervan? Frog Mediaworks neemt graag het verzorgen van teksten en afbeeldingen van jou over. Desnoods brengen we je in contact met een van onze specialisten uit ons uitgebreid netwerk.

 

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN

Hebben we je met ons duidelijk verhaal of voorbeelden kunnen overtuigen? Toch liever eerst een persoonlijke afspraak? Perfect! We gaan graag met je aan de slag om jouw wensen realiseren. Een nieuwe website, een sprekend logo of een passende huisstijl, dat klinkt toch goed?

Wij regelen jouw online zichtbaarheid, jij verwelkomt de bezoekers en klanten. Webdesign Etten-Leur… Denk dan eens aan webdesign van Frog Mediaworks uit Etten-Leur!

ZIJGINGEN

JEVOOR

Bouwloket Breda

Voor Bouwloket Breda B.V. hebben wij het volledige webdesign mogen verzorgen.

“Verbouwplannen? Kom dan eerst even langs Bouwloket Breda”

MB Security Systems

Voor ons beveiligingsbedrijf hebben we een nieuwe huisstijl en Responsive WordPress website gemaakt.

“Inbraakbeveiliging | Camerabewaking | Intercom | Smartliving”

By Esmeralda

Voor By Esmeralda uit Etten-Leur hebben wij het complete webdesign mogen realiseren d.m.v. een One Page WordPress website.
Tevens hebben we een nieuwe logo en huisstijl ontworpen.

“Je kan elk op moment opnieuw beginnen”

Smeltkroes De Keen

Voor Smeltkroes de Keen hebben wij een volledig nieuwe website mogen verzorgen.
De klant was op zoek naar een simpel en rustig design.

“De grote boerderij met het rode dak aan de Kwadestraat

Ammerant Schilderwerken

Voor Hans Ammerant Schilderwerken uit Etten-Leur hebben wij een Responsive WordPress website mogen ontwerpen.

Ammerant Schilderwerken uw vakschilder uit Etten-Leur”

Beveiliging en Meer

Voor onze eigen webshop in elektronische beveiligingsproducten hebben wij een Responsive WordPress e-commerce website gemaakt.

“Koop je beveiligingsproducten voordelig online”

Interesse gewekt?

Klik op een iMAC naar keuze om naar de website te gaan.

Of klik op onderstaande button om met ons in contact te komen.

Is je website niet meer van deze tijd?

Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan