Jouw ervaring is voor ons van groot belang om Frog Mediaworks nog beter te maken

reviews

REVIEWS

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Michel's designer skills zijn echt uitmuntend, want hij weet exact jouw ideeën om te zetten in een super smooth en strak logo. Daarbij is hij vriendelijk, netjes en gaat klantgericht te werk. Hij neemt je letterlijk mee van A t/m Z tijdens zijn proces, iets wat ik als erg fijn ervaren heb en dat zorgt ervoor dat je goed idee krijgt van het eindresultaat. Michel is vanaf heden dé persoon waar ik heenga als ik logo's of andere designer dingen wil hebben, want for real, hij is echt een professional in meerdere opzichten
Erick de Hollander
Oprichter/eigenaar Dutch Rolex Forum
Echt een super service! Wil je voor kwaliteit gaan dan ben je hier op het juiste adres!
Logo - Roovers Bouw & Timmerwerk
Michael Roovers
Eigenaar Roovers Bouw & Timmerwerk
Super blij met mijn logo en moderne visitekaartjes!!
logo ontwerp - pure nail care
Danielle Smulders
Eigenaresse Pure Nail Care
Meedenken, ontwerpen, snel reageren op vragen, wijzigen doorvoeren niks is teveel voor Michel. Beveel Frog Mediaworks dan ook van harte aan! Super blij met het nieuwe logo en de website.
Esmeralda Beekers
Eigenaresse ByEsmeralda
Michel neemt de tijd voor zijn klanten. Hij weet jouw wensen te vertalen in een website die bij jou past en bij jouw bedrijf. Ik ben over mijn website heel tevreden. Dankzij Michel heeft mijn website de uitstraling gekregen die ik voor ogen had. De samenwerking met Michel verliep prima Bij Michel is jouw opdracht in goede handen.
Logo - Smeltkroes de Keen
Dora Schouwenaars
Eigenaresse Smeltkroes de Keen
Ik ben zeer tevreden over de aanpak en het uiteindelijke resultaat. Ondanks dat ik zelf nog niet precies weet wat ik wil heb je me toch kunnen helpen naar een leuk en sprekend bedrijfslogo. Op het moment dat ik een richting bepaald heb ga ik zeker verder met website en overige huisstijl met Frog- Mediaworks.
logo ontwerp v-klic nw
Edwin van Haperen
Eigenaar V-KLIC
Michel ontwerpt met deskundigheid maar vooral plezier, denk met de klant mee en reageert vlot op al je vragen.
Marco Beekers
Eigenaar Dessel Elektrotechniek B.V.