Reviews

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Continu verbeteren en streven naar perfectie voor onze klanten, dat is de missie van Frog Mediaworks. Wij zijn onze klanten… uhmm ambassadeurs dan ook enorm dankbaar voor deze reviews. 

Ik ben zeer tevreden over de aanpak en het uiteindelijke resultaat. Ondanks dat ik zelf nog niet precies weet wat ik wil heb je me toch kunnen helpen naar een leuk en sprekend bedrijfslogo. Op het moment dat ik een richting bepaald heb ga ik zeker verder met website en overige huisstijl met Frog- Mediaworks.

Edwin van Haperen - EvH Advies
Logo 500x500 EvH Advies

Echt een super service! Wil je voor kwaliteit gaan dan ben je hier op het juiste adres!

Michael Roovers - Roovers bouw & timmerwerk
Logo 500x500 Roovers

Meedenken, ontwerpen, snel reageren op vragen, wijzigen doorvoeren niks is teveel voor Michel. Beveel Frog Mediaworks dan ook van harte aan! Super blij met het nieuwe logo en de website.

Esmeralda Beekers - By Esmeralda
Logo 500x500 By Esmeralda

Michel neemt de tijd voor zijn klanten. Hij weet jouw wensen te vertalen in een website die bij jou past en bij jouw bedrijf. Ik ben over mijn website heel tevreden. Dankzij Michel heeft mijn website de uitstraling gekregen die ik voor ogen had. De samenwerking met Michel verliep prima Bij Frog Mediaworks is jouw opdracht in goede handen.

Dora Schouwenaars - Smeltkroes de Keen
Logo 500x500 Smeltkroes de Keen

Michel ontwerpt met deskundigheid maar vooral plezier, denk met de klant mee en reageert vlot op al je vragen.

Marco Beekers - Dessel Elektrotechniek
Logo 500x500 Dessel Elektrotechniek