Project - V-KLIC

project

PROJECT

V-KLIC

V-KLIC richt veiligheid al voorafgaand aan de start van een project of werksituatie in. Zo voorkomen we incidentele en structurele problemen rondom veiligheid op de werkvloer. Daarbij bieden we inzicht en tools voor de toepassing van veiligheid in de dagelijkse praktijk en werkzaamheden. Het veiligheidsniveau binnen jouw organisatie vergroten? V-KLIC adviseert, motiveert en stimuleert een verhoogde veiligheid op de werkvloer. We brengen veiligheidsrisico’s tijdig in kaart en geven invulling aan de wetgeving, theorie en uitvoering in de praktijk.

WORDPRESS WEBSITE

Er is een volledig responsive WordPress website ontwikkeld zodat deze op pc, laptop, smartphone en tablet goed weer wordt gegeven.
De website is recent geheel opnieuw opgebouwd en hierdoor een stuk frisser geworden. Benieuwd naar het eindresultaat? klik dan hier of op onderstaande afbeelding.

HUISSTIJL & BEDRIJFSLOGO

Er is een volledig nieuwe huisstijl ontworpen waaronder uiteraard een bedrijfslogo. Deze klant had zelf al een idee hoe deze moest gaan worden. Dus we zijn aan de slag gegaan met de ontvangen schetsjes om deze om te zetten naar onderstaand logo.