Project - MB Security Systems

project

PROJECT

MB SECURITY SYSTEMS

MB Security Systems uit Etten-Leur is specialist in elektronische beveiliging. Je kunt hier terecht voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, wifi, intercom en smartliving. Wij hebben onderstaande opdrachten voor deze klant uit mogen voeren.

WORDPRESS WEBSITE

Er is een volledig responsive WordPress website ontwikkeld zodat deze op pc, laptop, smartphone en tablet goed weer wordt gegeven.
De website is recent geheel opnieuw opgebouwd en hierdoor een stuk frisser geworden. Benieuwd naar het eindresultaat? klik dan hier of op onderstaande afbeelding.

VISITEKAARTJES EN STICKERS

Een visitekaartje kan uiteraard niet ontbreken, herkenbaar met het sprekende bedrijfslogo en de NAW gegevens. Tevens waren er raamstickers benodigd die bij elke beveiliging installatie op de ruiten worden geplakt.

ONTWERP BEDRIJFSWAGEN

Voor de nieuwe bedrijfswagen hebben wij een modern, opvallend maar vooral herkenbaar design gemaakt. Zo kan deze klant nog eens bij zijn klanten aankomen.

BEDRIJFSLOGO

Het bestaande bedrijfslogo alsmede de gehele huisstijl is recent vernieuwd. Nu is het logo direct herkenbaar geworden zonder dat men de bedrijfsnaam kent.