Over ons

WHO

Logo 500x500 Michel Brenters

Michel Brenters

Creatieveling en het gezicht achter Frog Mediaworks. Ik ben Michel, geboren te Breda (1980). Gelukkig getrouwd en vader van twee prachtige dochters.

Logo 500x500 Unknown

Administratie

Om de focus volledig bij het ontwerpen en ontwikkelen te houden, hebben we administratieve hulp ingeschakeld. Iemand die niet graag in de picture staat maar binnen Frog Mediaworks onmisbaar is.

WHY

Waarom Frog Mediaworks?

Met een frisse aanpak en open instelling ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Frog Mediaworks aan jouw ideale website, logo of huisstijl. Persoonlijk contact en klantgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden. Samen werken we naar jouw online en offline zichtbaarheid toe.

Ontwerpen vraagt om een creatieve geest. Samen sparren we en halen jouw wensen en ideeën naar boven. Het ontwerp moet tenslotte helemaal bij jou of jouw onderneming/website aansluiten.

Inmiddels heeft Frog Mediaworks een aantal mooie en bijzondere websites en logo’s ontworpen. Van elke nieuwe opdrachtgever leren we bij, zodat we onze service nog verder uit kunnen breiden. Daarom kies je voor Frog Mediaworks.

HOW

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Je huidige website, logo of huisstijl is aan vernieuwing toe. Maar ook: de opzet van een nieuw bedrijf, vereniging of website. Dit vraagt om een goede aanpak met veel creativiteit. Met een origineel en sprekend logo ga je voor een visuele identiteit. Belangrijk, jouw klanten of opdrachtgevers herkennen symbolen en logo’s moeiteloos.

Laten we samen om de (digitale) tafel zitten en jouw wensen en ideeën bespreken. Wij zetten dit om in een sprekend en uniek ontwerp.

Waarin is Frog Mediaworks onderscheidend?

Van het ontwerpen en bouwen van een (nieuwe) website tot complete webhosting: onze service gaat een stapje verder. Hiermee heb je de kosten in eigen beheer, waardoor je nooit teveel betaalt. We ontzorgen, zodat jij je volledig bezig kunt houden met je onderneming. Wat we ook doen, aan enthousiasme en doorzettingsvermogen ontbreekt het ons nooit. Dat is wat Frog Mediaworks net even wat anders maakt.

WHAT

Dit kun je van ons verwachten

We hechten bij Frog Mediaworks waarde aan persoonlijk contact. Bij ons ben je geen nummer maar een mens. Jouw visie en ideeën zijn voor ons heel waardevol: dit is de eerste stap naar het ontwikkelen van een logo, huisstijl of website. Ons einddoel: herkenbaarheid in een modern, retro of catchy jasje. Zolang het maar goed aansluit bij datgene waar jij/het bedrijf voor staat. Hiermee gaan we voor het maximale “Frog” effect.

Rome is niet op één dag gebouwd, ontwerpen doe je ook niet in een uurtje. Vaak zijn er meerdere aanpassingen nodig om tot het perfecte eindresultaat te komen. Het start allemaal met een basisontwerp, van hieruit ontwikkelen we dit verder. Soms kost dit meer tijd dan gedacht, maar daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Deze extra kosten nemen wij graag op ons.

Ons werk is nooit saai, dit zie je duidelijk terug in het eindresultaat. Frog Mediaworks probeert altijd iets van jouw persoonlijkheid, visie of boodschap in het ontwerp terug te brengen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? We gaan graag met jou aan de slag.

MORE