We ontzorgen, zodat jij je volledig bezig kunt houden met je onderneming

OVER ONS

Michel Brenters

Creatieveling en het gezicht achter Frog Mediaworks. Ik ben Michel, geboren te Breda (1980). Gelukkig getrouwd en vader van twee prachtige dochters.

Administratie

Om de focus volledig bij het ontwerpen en ontwikkelen te houden, hebben we administratieve hulp ingeschakeld. Iemand die niet graag in de picture staat maar binnen Frog Mediaworks onmisbaar is.

Waarom kiezen voor Frog Mediaworks?

Met een frisse aanpak en open instelling ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Frog Mediaworks uit Etten-Leur aan jouw ideale website, logo of huisstijl. Persoonlijk contact en klantgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden. Samen werken we naar jouw online en offline zichtbaarheid toe.

Ontwerpen vraagt om een creatieve geest. Samen sparren we en halen jouw wensen en ideeën naar boven. Het ontwerp moet tenslotte helemaal bij jou of jouw onderneming/website aansluiten.

Inmiddels heeft Frog Mediaworks een aantal mooie en bijzondere websites en logo’s ontworpen. Van elke nieuwe opdrachtgever leren we bij, zodat we onze service nog verder uit kunnen breiden. Daarom kies je voor Frog Mediaworks.

Wat kun je van ons verwachten?

We hechten bij Frog Mediaworks waarde aan persoonlijk contact. Bij ons ben je geen nummer maar een mens. Jouw visie en ideeën zijn voor ons heel waardevol: dit is de eerste stap naar het ontwikkelen van een logo, huisstijl of website. Ons einddoel: herkenbaarheid in een modern, retro of catchy jasje. Zolang het maar goed aansluit bij datgene waar jij/het bedrijf voor staat. Hiermee gaan we voor het maximale “Frog” effect.

Rome is niet op één dag gebouwd, ontwerpen doe je ook niet in een uurtje. Vaak zijn er meerdere aanpassingen nodig om tot het perfecte eindresultaat te komen. Het start allemaal met een basisontwerp, van hieruit ontwikkelen we dit verder. Soms kost dit meer tijd dan gedacht, maar daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Deze extra kosten nemen wij graag op ons.

Ons werk is nooit saai, dit zie je duidelijk terug in het eindresultaat. Frog Mediaworks probeert altijd iets van jouw persoonlijkheid, visie of boodschap in het ontwerp terug te brengen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? We gaan graag met jou aan de slag.

Onze diensten

Webdesign - icon

WEBDESIGN

Grafisch Ontwerp - icon

GRAFISCH ONTWERP

Logo Ontwerp - icon

LOGO ONTWERP

Huisstijl Ontwerp - icon

HUISSTIJL ONTWERP

Contact met ons opnemen

Op zoek naar een nieuwe website, grafisch ontwerp, logo e/o huisstijl of een andere vraag? Vul het contactformulier in of ga naar onze contact pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.