Logo Ontwerp

NIEUW LOGO NODIG?

Logo laten ontwerpen

Een sprekend en herkenbaar logo is niet alleen het gezicht van je onderneming, ook brengt het een boodschap naar buiten. Een logo ontwerp is dan ook de eerste stap naar online herkenbaarheid.

Frog Mediaworks zet zich in voor een professioneel logo ontwerp. Hierbij letten we erop dat het logo aansluit bij je bedrijf. Dit doen we niet alleen met bepaalde kleuren of lettertypen maar ook met vormen. Dit alles bepaalt de sfeer en uitstraling van het logo.

Waarom een logo van Frog Mediaworks?

Waarom kiezen voor een logo ontwerp of huisstijl ontwerp door Frog Mediaworks? We gaan voor een uniek ontwerp, geheel op maat en aangepast aan jouw specifieke wensen. Je ontvangt meerdere conceptvoorstellen, waarbij je de vrije keuze hebt.

Met jouw ideeën en wensen gaan we aan de slag, net zolang totdat het eindresultaat perfect is. Ondertussen hebben we persoonlijk contact, overleggen en sparren we over het logo ontwerp of huisstijlontwerp.

KENNISMAKEN?

PORTFOLIO

“Michel’s designer skills zijn echt uitmuntend, want hij weet exact jouw ideeën om te zetten in een super smooth en strak logo”