Huisstijl

FRIS NIEUW UITERLIJK?

Huisstijl laten maken

Waarom een huisstijl laten maken? Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Frog Mediaworks houdt rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie.

Voor online- en offline doeleinden

Een huisstijl en/of logo laten maken is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan de eigen (bedrijfs)website of het gebruik binnen online adverteren. Een logo en huisstijl komen ook terug bij drukwerk (folders, brochures), offline reclamemateriaal, verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

Frog Mediaworks denkt met je mee

Voor startende ondernemers of nieuwe website is het vaak lastig om een logo en huisstijl te bedenken. Zonder duidelijke huisstijl krijgen websitebezoekers of klanten een verkeerde indruk van het bedrijf. Dit is de reden waarom alles goed op elkaar aan moet sluiten maar ook een duidelijke boodschap naar buiten moet brengen.

Moeilijk om dit te realiseren? Niet voor Frog Mediaworks. Middels persoonlijk contact bespreken we de visie en missie van jouw onderneming. Van hieruit maken we een eerste schets op papier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige logo. Tevreden? Dan werken we dit digitaal verder uit. verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

KENNISMAKEN?

PORTFOLIO

“De samenwerking met Michel verliep prima. Bij Frog Mediaworks is jouw opdracht in goede handen.”