Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp

huisstijl ontwerp

HUISSTIJL ONTWERP

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN?

Waarom een huisstijl ontwerp laten maken? Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Frog Mediaworks houdt rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie.

HUISSTIJL LATEN ONTWERPEN DOOR FROG MEDIAWORKS

Waarom kiezen voor een huisstijl ontwerp door Frog Mediaworks? We gaan voor een uniek ontwerp, geheel op maat en aangepast aan jouw specifieke wensen. Je ontvangt meerdere conceptvoorstellen, waarbij je de vrije keuze hebt.

Met jouw ideeën en wensen gaan we aan de slag, net zolang totdat het eindresultaat perfect is. Ondertussen hebben we persoonlijk contact, overleggen en sparren we over het logo ontwerp of huisstijlontwerp.

WIJ DENKEN MET JE MEE

Voor startende ondernemers of nieuwe website is het vaak lastig om een logo en huisstijl te bedenken. Zonder duidelijke huisstijl krijgen websitebezoekers of klanten een verkeerde indruk van het bedrijf. Dit is de reden waarom alles goed op elkaar aan moet sluiten maar ook een duidelijke boodschap naar buiten moet brengen.

Moeilijk om dit te realiseren? Niet voor Frog Mediaworks. Middels persoonlijk contact bespreken we de visie en missie van jouw onderneming. Van hieruit maken we een eerste schets op papier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige logo. Tevreden? Dan werken we dit digitaal verder uit.

VOOR OFFLINE- EN ONLINE DOELEINDEN

Een huisstijl en/of logo laten maken is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan de eigen (bedrijfs)website of het gebruik binnen online adverteren. Een logo en huisstijl komen ook terug bij drukwerk (folders, brochures), offline reclamemateriaal, verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

ENKELE DOOR ONS GEREALISEERDE HUISSTIJLEN

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

010723 fb transparant tekst_Tekengebied 1
FENJI.NL
Logo ByEsmeralda 500x500px
BY ESMERALDA
logo ontwerp v-klic nw
V-KLIC
logo EVH advies 500x500
EVH ADVIES
Logo ontwerp - MB Security Systems Wit
MB SECURITY SYSTEMS
Logo - Roovers Bouw & Timmerwerk
ROOVERS BOUW- EN TIMMERWERK
logo ontwerp - pure nail care
PURE NAIL CARE
Logo 500x500 Beveiliging en Meer-min
BEVEILIGING EN MEER
Logo vd Nieuwenhof
V/D NIEUWENHOF VOEGWERKEN
logo Dutch Rolex Forum
DUTCH ROLEX FORUM
logo ontwerp dutch rolex sales forum
DUTCH ROLEX SALES FORUM
Logo - Dutch Chrono 1
DUTCH CHRONO