Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp

HUISSTIJL ONTWERP

Huisstijl Ontwerp - icon

Huisstijl ontwerp nodig?

Waarom een huisstijl ontwerp laten maken? Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Frog Mediaworks houdt rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie.

Huisstijl laten ontwerpen door Frog Mediaworks?

Waarom kiezen voor een huisstijl ontwerp door Frog Mediaworks? We gaan voor een uniek ontwerp, geheel op maat en aangepast aan jouw specifieke wensen. Je ontvangt meerdere conceptvoorstellen, waarbij je de vrije keuze hebt.

Met jouw idee├źn en wensen gaan we aan de slag, net zolang totdat het eindresultaat perfect is. Ondertussen hebben we persoonlijk contact, overleggen en sparren we over het logo ontwerp of huisstijlontwerp.

Voor offline- en online doeleinden

Een huisstijl en/of logo laten maken is natuurlijkvoor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan de eigen (bedrijfs)website of het gebruik binnen online adverteren. Een logo en huisstijl komen ook terug bij drukwerk (folders, brochures), offline reclamemateriaal, verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

Frog Mediaworks denkt met je mee

Voor startende ondernemers of nieuwe website is het vaak lastig om een logo en huisstijl te bedenken. Zonder duidelijke huisstijl krijgen websitebezoekers of klanten een verkeerde indruk van het bedrijf. Dit is de reden waarom alles goed op elkaar aan moet sluiten maar ook een duidelijke boodschap naar buiten moet brengen.

Moeilijk om dit te realiseren? Niet voor Frog Mediaworks. Middels persoonlijk contact bespreken we de visie en missie van jouw onderneming. Van hieruit maken we een eerste schets op papier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige logo. Tevreden? Dan werken we dit digitaal verder uit.

V-KLIC

MB Security Systems

ByEsmeralda

Dutch Rolex Forum

Roovers bouw & timmerwerk

Pure Nail Care

Habitat Projects

ByEsmeralda

Overige diensten

Webdesign - icon

WEBDESIGN

Grafisch Ontwerp - icon

GRAFISCH ONTWERP

Logo Ontwerp - icon

LOGO ONTWERP

Contact met ons opnemen

Op zoek naar een nieuwe website, grafisch ontwerp, logo e/o huisstijl of een andere vraag? Vul het contactformulier in of ga naar onze contact pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.