fbpx

HUISSTIJL LOGO LATEN MAKEN

LOGO ONTWERP

Een sprekend en herkenbaar logo is niet alleen het gezicht van je onderneming, ook brengt het een boodschap naar buiten. Een logo ontwerp is dan ook de eerste stap naar online herkenbaarheid.

Frog Mediaworks zet zich in voor een professioneel logo ontwerp. Hierbij letten we erop dat het logo aansluit bij je bedrijf. Dit doen we niet alleen met bepaalde kleuren of lettertypen maar ook met vormen. Dit alles bepaalt de sfeer en uitstraling van het logo.

 

HUISSTIJL LATEN MAKEN

Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Frog Mediaworks houdt rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie.

 

LOGO LATEN ONTWERPEN BIJ FROG MEDIAWORKS

Waarom kiezen voor een logo ontwerp of huisstijl ontwerp door Frog Mediaworks? We gaan voor een uniek ontwerp, geheel op maat en aangepast aan jouw specifieke wensen. Je ontvangt meerdere conceptvoorstellen, waarbij je de vrije keuze hebt.

Met jouw ideeën en wensen gaan we aan de slag, net zolang totdat het eindresultaat perfect is. Ondertussen hebben we persoonlijk contact, overleggen en sparren we over het logo ontwerp of huisstijlontwerp.

 

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN: VOOR ONLINE- EN OFFLINE DOELEINDEN

Een huisstijl en/of logo laten maken is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan de eigen (bedrijfs)website of het gebruik binnen online adverteren. Een logo en huisstijl komen ook terug bij drukwerk (folders, brochures), offline reclamemateriaal, verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

 

FROG MEDIAWORKS DENKT MET JE MEE

Voor startende ondernemers of nieuwe website is het vaak lastig om een logo en huisstijl te bedenken. Zonder duidelijke huisstijl krijgen websitebezoekers of klanten een verkeerde indruk van het bedrijf. Dit is de reden waarom alles goed op elkaar aan moet sluiten maar ook een duidelijke boodschap naar buiten moet brengen.

Moeilijk om dit te realiseren? Niet voor Frog Mediaworks. Middels persoonlijk contact bespreken we de visie en missie van jouw onderneming. Van hieruit maken we een eerste schets op papier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige logo. Tevreden? Dan werken we dit digitaal verder uit. Tussentijds aanpassen is mogelijk, mocht het langer duren dan verwacht dan nemen we deze extra uren voor eigen rekening. Dat is pas meedenken met de klant!

 

WELKE KLANTEN GINGEN JE VOOR?

Klik HIER voor onze portfolio.

DOOR ONS ONTWORPEN

Weer eens tijd voor wat nieuws?

Het complete pakket met nieuw logo