HUISSTIJL LOGO LATEN MAKEN

HUISSTIJL LATEN MAKEN

Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Wij houdent rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie. Laat daarom je huisstijl maken door Frog Mediaworks.

 

LOGO ONTWERP

Een sprekend en herkenbaar logo is niet alleen het gezicht van je onderneming, ook brengt het een boodschap naar buiten. Een logo ontwerp is dan ook de eerste stap naar online herkenbaarheid.

Frog Mediaworks zet zich in voor een professioneel logo ontwerp. Hierbij letten we erop dat het logo aansluit bij je bedrijf. Dit doen we niet alleen met bepaalde kleuren of lettertypen maar ook met vormen. Dit alles bepaalt de sfeer en uitstraling van het logo.

 

LOGO LATEN ONTWERPEN BIJ FROG MEDIAWORKS

Waarom kiezen voor een logo ontwerp of huisstijl ontwerp door Frog Mediaworks? We gaan voor een uniek ontwerp, geheel op maat en aangepast aan jouw specifieke wensen. Je ontvangt meerdere conceptvoorstellen, waarbij je de vrije keuze hebt.

Met jouw ideeën en wensen gaan we aan de slag, net zolang totdat het eindresultaat perfect is. Ondertussen hebben we persoonlijk contact, overleggen en sparren we over het logo ontwerp of huisstijlontwerp.

 

HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN: VOOR ONLINE- EN OFFLINE DOELEINDEN

Een huisstijl en/of logo laten maken is natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Denk hierbij aan de eigen (bedrijfs)website of het gebruik binnen online adverteren. Een logo en huisstijl komen ook terug bij drukwerk (folders, brochures), offline reclamemateriaal, verpakkingsmateriaal of autobelettering. Denk ook aan bedrijfskleding, briefpapier, zakelijke correspondentie etc.

 

FROG MEDIAWORKS DENKT MET JE MEE

Voor startende ondernemers of nieuwe website is het vaak lastig om een logo en huisstijl te bedenken. Zonder duidelijke huisstijl krijgen websitebezoekers of klanten een verkeerde indruk van het bedrijf. Dit is de reden waarom alles goed op elkaar aan moet sluiten maar ook een duidelijke boodschap naar buiten moet brengen.

Moeilijk om dit te realiseren? Niet voor Frog Mediaworks. Middels persoonlijk contact bespreken we de visie en missie van jouw onderneming. Van hieruit maken we een eerste schets op papier, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het toekomstige logo. Tevreden? Dan werken we dit digitaal verder uit. Tussentijds aanpassen is mogelijk, mocht het langer duren dan verwacht dan nemen we deze extra uren voor eigen rekening. Dat is pas meedenken met de klant!

 

WELKE KLANTEN GINGEN JE VOOR?

Klik HIER voor onze portfolio.

DOOR ONS ONTWORPEN

Roovers bouw & timmerwerk, Sprundel

Voor Roovers bouw & timmerwerk uit Sprundel hebben wij de compleet nieuwe huisstijl mogen ontwerpen met o.a: een nieuw logo voor diverse doeleinden en visitekaartjes.

Beste Michael, bedankt voor de opdracht en veel succes als kersverse ondernemer!

logo

visitekaartjes

EvH Advies, Sprundel

Voor EvH Advies uit Sprundel hebben wij een nieuw logo mogen ontwerpen.

Logo EvH Advies, Sprundel

logo

visitekaartjes e.d. nog in wording

MB Security Systems, Etten-Leur

Ons eigen beveiligingsbedrijf MB Security Systems was toe aan een nieuw fris uiterlijk.
Dit heeft geresulteerd in een compleet nieuw logo, huisstijl en WordPress website.

Logo MB Security Systems

oud logo

nieuw logo

visitekaartjes

raamstickers

MB Security Systems, Etten-Leur

website

Habitat Projects, Sprundel

Voor Habitat Projects luxe villabouw uit Sprundel hebben wij het complete grafische pakket mogen realiseren met o.a: een nieuw logo, website en visitekaartjes.

Beste Leslie, bedankt voor de opdracht en veel succes met de nieuwe uitstraling!

Logo Habitat Projects

logo

visitekaartjes, website e.d. nog in wording

ByEsmeralda, Etten-Leur

Voor Esmeralda uit Etten-Leur hebben wij het complete grafische pakket mogen realiseren met o.a: een nieuw logo, website en visitekaartjes n.a.v. een naamswijziging in haar onderneming…
Tijd voor een frisse start!

Haar motto “Je kunt op elk moment opnieuw beginnen”

Beste Esmeralda, bedankt voor de opdracht en veel succes met je nieuwe onderneming!

oud logo

Logo ByEsmeralda

nieuw logo

visitekaartjes

Website ByEsmeralda

website

DWD Elektro, Sint Willebrord

Voor DWD Elektro uit Sint Willebord hebben wij een nieuw logo mogen ontwerpen.

Danny had zelf al een idee/ontwerp op papier gezet… Genoeg voor ons om aan de slag te gaan. Van eigen ontwerp klant naar een modern maar vooral sprekend nieuw logo als eindresultaat.
Wij danken DWD Elektro voor deze opdracht, en veel succes als zelfstandig ondernemer!

Oud logo DWD Elektro

ontwerp klant

Logo DWD Elektro

nieuw logo

Beveiliging en Meer, Etten-Leur

Voor onze eigen webshop in elektronische beveiligingsproducten was uiteraard ook een logo, huisstijl en volledige Woocommerce webshop nodig.

Simpel, modern maar vooral herkenbaar niet?

Logo Beveiliging en Meer

logo

Website Beveilging en Meer

website

Weer eens tijd voor wat nieuws?

Het complete pakket met nieuw logo