Een grafisch ontwerp is het begin voor website, brochure of visitekaartje

grafisch ontwerp

GRAFISCH ONTWERP

GRAFISCH ONTWERP NODIG?

Een grafisch ontwerp is veel meer dan een standaard ontwerp voor website, brochure of visitekaartje. Bij Frog Mediaworks weten we als geen ander hoe belangrijk een goed doordacht grafisch ontwerp is. Een logo, complete huisstijl of website: het moet aanspreken.

VAN SCHETS NAAR SPREKEND LOGO

Een logo is het herkenningspunt van je bedrijf, vereniging of website. Mensen zijn visueel ingesteld en zullen een logo gemakkelijker onthouden dan welke slogan of tekst dan ook. Het (bedrijfs)logo vormt de eerste indruk en maakt jou onderscheidend van de concurrentie.

Een ontwerp met betrekking tot een (nieuw) logo is maatwerk. We beginnen met het bespreken van jouw visie en ideeën. Hiermee gaat Frog Mediaworks aan de slag. Dit doen we heel ouderwets aan de tekentafel, met potlood en papier. Uiteraard tijdens een sparring sessie, de digitale uitwerking volgt later. Na dit eerste creatieve proces bespreken we de eerste schets.

De door jou gekozen schets werken we digitaal verder uit. Hierbij letten we goed op kleuren en lettertypes, deze moeten aansluiten bij jouw ideeën of waar je voor staat. Natuurlijk heb jij een stem in het grafisch ontwerp. We schetsen, ontwerpen en schaven bij, net zolang totdat je tevreden bent. Het resultaat: een sprekend logo, tot in de puntjes geperfectioneerd.

EEN VISUEEL MERKVERHAAL

Onderschat een ontwerp niet: een logo of merk staat voor een bepaalde belofte, kernwaarden of een boodschap. Jouw klanten of opdrachtgevers hebben hier een bepaald gevoel bij. Door het consequent verspreiden van jouw logo roep je herkenning, geloofwaardigheid en vertrouwen op.

Waarom herkennen we allemaal die appel met de hap eruit en roept dit een gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons op? Ook Apple is ooit aan de tekentafel begonnen, van schets naar het ontwerp dat we nu kennen: het wereldberoemde logo.

Groot worden is klein beginnen. Frog Mediaworks luistert graag naar jou ideeën over de toekomst. Wat wil je met je bedrijf of vereniging naar de buitenwereld toe uitstralen? Jouw ideeën of visie nemen we in het grafisch ontwerp mee.

EENVOUDIG EN TOCH UNIEK

Een (bedrijfs)logo moet eenvoudig zijn: een minimalistisch ontwerp is hierbij onmisbaar. Andere logo’s mogen best als inspiratiebron bieden. Kom je iets interessants tegen, toon dit gerust aan ons. Zo krijgen we een beter beeld van jouw wensen. Natuurlijk vermijden we plagiaat, een logo is volledig uniek.

We houden ook rekening met de marktontwikkelingen en de groei van jouw bedrijf, vereniging of website. Een grafisch ontwerp moeten langer meegaan dan enkele jaren. Mocht er in de toekomst nog een aanpassing nodig zijn, dan is Frog Mediaworks jouw eerste aanspreekpunt.

ENKELE DOOR ONS GEREALISEERDE GRAFISCH ONTWERPEN

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

010723 fb transparant tekst_Tekengebied 1
FENJI.NL
Fenji.nl- iMAC
SHOPIFY WEBSHOP
fenji front
VISITEKAARTJES
logo ontwerp - pure nail care
PURE NAIL CARE
Visitekaartje - Pure Nail Care Front
VISITEKAARTJES
Visitekaartje - Pure Nail Care Back
VISITEKAARTJES
Logo ontwerp - MB Security Systems Wit
MB SECURITY SYSTEMS
webdesign mb security systems
WEBSITE
Ontwerp Bedrijfswagen
BEDRIJFSWAGEN
grafisch ontwerp stickers
RAAMSTICKERS
Visitekaartje - MB Security Systems Front
VISITEKAARTJES
logo ontwerp v-klic nw
V-KLIC
webdesign v-klik
WEBSITE
Logo - Roovers Bouw & Timmerwerk
ROOVERS BOUW- EN TIMMERWERK
Visitekaartje - Roovers Bouw & Timmerwerk Front
VISITEKAARTJES
Visitekaartje - Roovers Bouw & Timmerwerk Back
VISITEKAARTJES
Logo ByEsmeralda 500x500px
BY ESMERALDA
webdesign by esmeralda
WEBSITE
Visitekaartje - ByEsmeralda Front
VISITEKAARTJES
Visitekaartje - ByEsmeralda Back
VISITEKAARTJES
logo Dutch Rolex Forum
DUTCH ROLEX FORUM
Black
T-SHIRTS
White
T-SHIRTS
Logo 500x500 Beveiliging en Meer-min
BEVEILIGING EN MEER
webshop beveiliging en meer
WEBSHOP
Logo vd Nieuwenhof
V/D NIEUWENHOF VOEGWERKEN
Logo - Dutch Chrono 1
DUTCH CHRONO
logo EVH advies 500x500
EVH ADVIES