Een grafisch ontwerp is het begin voor website, brochure of visitekaartje

GRAFISCH ONTWERP

Grafisch Ontwerp - icon

Grafisch ontwerp nodig?

Een grafisch ontwerp is veel meer dan een standaard ontwerp voor website, brochure of visitekaartje. Bij Frog Mediaworks weten we als geen ander hoe belangrijk een goed doordacht grafisch ontwerp is. Een logo, complete huisstijl of website: het moet aanspreken.

Van schets naar sprekend logo

Een logo is het herkenningspunt van je bedrijf, vereniging of website. Mensen zijn visueel ingesteld en zullen een logo gemakkelijker onthouden dan welke slogan of tekst dan ook. Het (bedrijfs)logo vormt de eerste indruk en maakt jou onderscheidend van de concurrentie.

Een ontwerp met betrekking tot een (nieuw) logo is maatwerk. We beginnen met het bespreken van jouw visie en ideeën. Hiermee gaat Frog Mediaworks aan de slag. Dit doen we heel ouderwets aan de tekentafel, met potlood en papier. Uiteraard tijdens een sparring sessie, de digitale uitwerking volgt later. Na dit eerste creatieve proces bespreken we de eerste schets.

De door jou gekozen schets werken we digitaal verder uit. Hierbij letten we goed op kleuren en lettertypes, deze moeten aansluiten bij jouw ideeën of waar je voor staat. Natuurlijk heb jij een stem in het grafisch ontwerp. We schetsen, ontwerpen en schaven bij, net zolang totdat je tevreden bent. Het resultaat: een sprekend logo, tot in de puntjes geperfectioneerd.

Een visueel merkverhaal

Onderschat een ontwerp niet: een logo of merk staat voor een bepaalde belofte, kernwaarden of een boodschap. Jouw klanten of opdrachtgevers hebben hier een bepaald gevoel bij. Door het consequent verspreiden van jouw logo roep je herkenning, geloofwaardigheid en vertrouwen op.

Waarom herkennen we allemaal die appel met de hap eruit en roept dit een gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons op? Ook Apple is ooit aan de tekentafel begonnen, van schets naar het ontwerp dat we nu kennen: het wereldberoemde logo.

Groot worden is klein beginnen. Frog Mediaworks luistert graag naar jou ideeën over de toekomst. Wat wil je met je bedrijf of vereniging naar de buitenwereld toe uitstralen? Jouw ideeën of visie nemen we in het grafisch ontwerp mee.

Eenvoudig en toch uniek

Een (bedrijfs)logo moet eenvoudig zijn: een minimalistisch ontwerp is hierbij onmisbaar. Andere logo’s mogen best als inspiratiebron bieden. Kom je iets interessants tegen, toon dit gerust aan ons. Zo krijgen we een beter beeld van jouw wensen. Natuurlijk vermijden we plagiaat, een logo is volledig uniek.

We houden ook rekening met de marktontwikkelingen en de groei van jouw bedrijf, vereniging of website. Een grafisch ontwerp moeten langer meegaan dan enkele jaren. Mocht er in de toekomst nog een aanpassing nodig zijn, dan is Frog Mediaworks jouw eerste aanspreekpunt.

Diverse

Overige diensten

Webdesign - icon

WEBDESIGN

Logo Ontwerp - icon

LOGO ONTWERP

Huisstijl Ontwerp - icon

HUISSTIJL ONTWERP

Contact met ons opnemen

Op zoek naar een nieuwe website, grafisch ontwerp, logo e/o huisstijl of een andere vraag? Vul het contactformulier in of ga naar onze contact pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.