GRAFISCH ONTWERP

GRAFISCH ONTWERP

Een grafisch ontwerp is veel meer dan een standaard ontwerp voor website, brochure of visitekaartje. Bij Frog Mediaworks weten we als geen ander hoe belangrijk een goed doordacht grafisch ontwerp is. Een logo, complete huisstijl of website: het moet aanspreken.

 

VAN SCHETS NAAR SPREKEND LOGO

Een logo is het herkenningspunt van je bedrijf, vereniging of website. Mensen zijn visueel ingesteld en zullen een logo gemakkelijker onthouden dan welke slogan of tekst dan ook. Het (bedrijfs)logo vormt de eerste indruk en maakt jou onderscheidend van de concurrentie.

Een grafisch ontwerp met betrekking tot een (nieuw) logo is maatwerk. We beginnen met het bespreken van jouw visie en ideeën. Hiermee gaat Frog Mediaworks aan de slag. Dit doen we heel ouderwets aan de tekentafel, met potlood en papier. Uiteraard tijdens een sparring sessie, de digitale uitwerking volgt later. Na dit eerste creatieve proces bespreken we de eerste schets.

De door jou gekozen schets werken we digitaal verder uit. Hierbij letten we goed op kleuren en lettertypes, deze moeten aansluiten bij jouw ideeën of waar je voor staat. Natuurlijk heb jij een stem in het grafisch ontwerp. We schetsen, ontwerpen en schaven bij, net zolang totdat je tevreden bent. Het resultaat: een sprekend logo, tot in de puntjes geperfectioneerd.

 

GRAFISCH ONTWERP, EEN VISUEEL MERKVERHAAL

Onderschat een grafisch ontwerp niet: een logo of merk staat voor een bepaalde belofte, kernwaarden of een boodschap. Jouw klanten of opdrachtgevers hebben hier een bepaald gevoel bij. Door het consequent verspreiden van jouw logo roep je herkenning, geloofwaardigheid en vertrouwen op.

Waarom herkennen we allemaal die appel met de hap eruit en roept dit een gevoel van betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons op? Ook Apple is ooit aan de tekentafel begonnen, van schets naar het grafisch ontwerp dat we nu kennen: het wereldberoemde logo.

Groot worden is klein beginnen. Frog Mediaworks luistert graag naar jou ideeën over de toekomst. Wat wil je met je bedrijf of vereniging naar de buitenwereld toe uitstralen? Jouw ideeën of visie nemen we in het grafisch ontwerp mee.

 

EENVOUDIG EN TOCH UNIEK

Een grafisch ontwerp (logo) moet eenvoudig zijn: een minimalistisch ontwerp is hierbij onmisbaar. Andere logo’s mogen best als inspiratiebron bieden. Kom je iets interessants tegen, toon dit gerust aan ons. Zo krijgen we een beter beeld van jouw wensen. Natuurlijk vermijden we plagiaat, een logo is volledig uniek.

We houden ook rekening met de marktontwikkelingen en de groei van jouw bedrijf, vereniging of website. Een grafisch ontwerp moeten langer meegaan dan enkele jaren. Mocht er in de toekomst nog een aanpassing nodig zijn, dan is Frog Mediaworks jouw eerste aanspreekpunt.

ZIJGINGEN

JEVOOR

Hoe zou jouw ideale logo eruitzien?

Daar komen we samen vast wel aan uit

VOORDELEUK

Tekening 2