DISCLAIMER

Intellectueel eigendom.

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang je deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Je mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Frog Mediaworks is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Frog Mediaworks.

Geen garantie op juistheid.

Frog Mediaworks streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Ik behoud mij het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Frog Mediaworks aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar via hyperlinks verwezen wordt.

Wijzigingen.

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie van de disclaimer van www.frog-mediaworks.nl op deze pagina.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

CONTACT INFORMATIE:

Frog Mediaworks
Schoonhout 103
4872 MB Etten-Leur

Mail: info@frog-mediaworks.nl
Telefoon: 076-3033590

KvK: 58727884
H.o.d.n. MB Security Systems

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag gesloten

VRAGEN STAAT VRIJ

Om spam te voorkomen vragen we u onderstaande code over te typen.

captcha

Disclaimer...

Niet verplicht, maar wel praktisch