Diensten

FROG MEDIAWORKS

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Met een frisse aanpak en open instelling ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Frog Mediaworks aan jouw ideale website, logo of huisstijl. Persoonlijk contact en klantgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden. Samen werken we naar jouw online en offline zichtbaarheid toe.

icon-webdesign-min

WEBDESIGN

Webdesign | Website laten maken

Een website laten maken? Dit kan overal, maar voor een succesvolle en professionele website vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden.

.png

GRAFISCH ONTWERP

Wat is er allemaal mogelijk?

Een grafisch ontwerp is veel meer dan een standaard ontwerp voor website, brochure of visitekaartje. Bij Frog Mediaworks weten we als geen ander hoe belangrijk een goed doordacht grafisch ontwerp is. Een logo, complete huisstijl of website: het moet aanspreken.

icon-logo_mic

LOGO

Logo ontwerp

Frog Mediaworks zet zich in voor een professioneel logo ontwerp. Hierbij letten we erop dat het logo aansluit bij je bedrijf. Dit doen we niet alleen met bepaalde kleuren of lettertypen maar ook met vormen. Dit alles bepaalt de sfeer en uitstraling van het logo.

icon-huisstijl-mic

HUISSTIJL

Huisstijl laten maken

Waarom een huisstijl laten maken? Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.