Een overzicht van onze diensten

webdesign

WEBDESIGN

Een website laten maken? Dit kan overal, maar voor succesvol en professioneel webdesign vertrouw je op Frog Mediaworks. Een moderne website die gezien mag worden, natuurlijk wel een die je zelf kunt onderhouden. Je wil tenslotte wel de touwtjes in eigen handen houden. Je website is het beste online visitekaartje dat je kunt hebben. Potentiële klanten of opdrachtgevers krijgen via je website een eerste indruk van je bedrijf of vereniging. Die eerste indruk moet goed zijn, daarom zorg je voor een perfecte online presentatie.

Webdesign of een website laten maken is veel meer dan de technische ontwikkeling. Frog Mediaworks houdt zich bezig met zaken als huisstijl (kleuren, lettertypen), logo, widgets, plugins, dynamische webpagina’s etc. Zijn dit zaken waar je niet zoveel verstand van hebt? Geeft niet, Frog Mediaworks wel, en altijd met evenveel enthousiasme. Een website laten maken is bij ons zo geregeld.

logo ontwerp

LOGO ONTWERP

Een sprekend en herkenbaar logo is niet alleen het gezicht van je onderneming, ook brengt het een boodschap naar buiten. Een logo ontwerp is dan ook de eerste stap naar online herkenbaarheid.

Frog Mediaworks zet zich in voor een professioneel logo ontwerp. Hierbij letten we erop dat het logo aansluit bij je bedrijf. Dit doen we niet alleen met bepaalde kleuren of lettertypen maar ook met vormen. Dit alles bepaalt de sfeer en uitstraling van het logo. Neem Apple als voorbeeld… Zo simpel maar toch o zo herkenbaar.

huisstijl ontwerp

HUISSTIJL ONTWERP

Waarom een huisstijl ontwerp laten maken? Een huisstijl straalt de identiteit en presentatie van het bedrijf of vereniging uit. Een goed opgezette huisstijl is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Deze twee vormen het herkenningspunt van het bedrijf.

De huisstijl komt terug in het logo, de website, op visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer. Een huisstijl ontwerpen doe je dus niet zomaar. Frog Mediaworks houdt rekening met een nieuw of bestaand logo, typografie (lettertype), kleurgebruik, illustraties, slogan en eventuele fotografie.

grafisch ontwerp

GRAFISCH ONTWERP

Een grafisch ontwerp is veel meer dan een standaard ontwerp voor website, brochure of visitekaartje. Bij Frog Mediaworks weten we als geen ander hoe belangrijk een goed doordacht grafisch ontwerp is. Een logo, complete huisstijl of website: het moet aanspreken.

De door jou gekozen schets werken we digitaal verder uit. Hierbij letten we goed op kleuren en lettertypes, deze moeten aansluiten bij jouw ideeën of waar je voor staat. Natuurlijk heb jij een stem in het grafisch ontwerp. We schetsen, ontwerpen en schaven bij, net zolang totdat je tevreden bent. Het resultaat: een sprekend logo, tot in de puntjes geperfectioneerd.